Skip to main content

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

Politica de confidentialitate

 

Data actualizare politica de confidentialitate si cookie-uri: 04 ianuarie 2019

 

CEPROHART SA, cu sediul in Jud Braila, Oras Braila, Bdul. Alexandru Ioan Cuza 3c, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J09/649/1991, CUI 2269251 opereaza site-ul www.ceprohart.ro

 

Aceasta pagina va informeaza despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea si divulgarea datelor personale atunci cand utilizati serviciile noastre si alegerile pe care le-ati asociat cu respectivele date.

 

Noi folosim datele dvs. pentru a furniza si a imbunatati serviciile oferite. Prin utilizarea serviciilor, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor in conformitate cu aceasta politica. Cu exceptia cazului in care este definita altfel in aceasta politica de confidentialitate, termenii utilizati in aceasta politica de confidentialitate au aceleasi intelesuri ca in Termenii si conditiile noastre, accesibile la mysite.ro

 

Datele cu caracter personal

 

Potrivit GDPR (General Data Protection Regulation), „date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Colectarea si utilizarea informatiilor

 

Colectam mai multe tipuri diferite de informatii in diverse scopuri pentru a furniza si imbunatati serviciile noastre pentru tine.

 

Tipurile de date personale colectate in timp ce folosim serviciile noastre:

 

 Ce informatii colectam. (pentru o perioada determinata)
1.adresa ip, locul si ora in momentul accesarii paginilor ceprohart.ro. NU utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP. 
2.cookie-uri  - pentru a oferi un serviciu rapid. 

 

Cookie-uri si date de utilizare.

 

Aceste date de utilizare pot include informatii precum adresa IP a computerului dvs. (de exemplu, adresa IP), tipul de browser, versiunea browserului, paginile serviciului nostru pe care il vizitati, ora si data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini, identificatori de dispozitive si alte date de diagnosticare.

 

Datele de urmarire si cookie-urile

 

Folosim cookie-uri si tehnologii de urmarire similare pentru a urmari activitatea serviciilor noastre si pentru a tine anumite informatii.

 

Cookie-urile sunt fisiere cu cantitati mici de date care pot include un identificator unic anonim. Cookie-urile nu sunt virusi!

 

Cookie-urile sunt trimise in browserul dvs. de pe un site web si stocate pe calculatorul sau dispozitivul pe care il folositi.

 

Tehnologiile de urmarire utilizate pot fi de asemenea balize, etichete si scripturi pentru colectarea si urmarirea informatiilor si pentru imbunatatirea si analizarea serviciilor noastre. Puteti instrui browser-ul dvs. sa refuze toate cookie-urile sau sa indice cand un cookie este trimis. Cu toate acestea, daca nu acceptati cookie-uri, este posibil sa nu puteti utiliza anumite portiuni ale serviciilor noastre.

 

Detalii despre modul de stergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor in diferite browsere de internet pot fi gasite accesand linkurile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Pentru a opta sa nu mai fii urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Gasiti informatii specifice cu privire la problemele de confidentialitate legate de publicitatea pe internet pe site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Utilizarea datelor

 

Compania noastra foloseste datele colectate in diverse scopuri:

Furnizarea si intretinerea serviciilor

Pentru a va notifica despre modificarile aduse serviciilor noastre.

Pentru a va permite sa participati la caracteristicile interactive ale serviciilor noastre atunci cand alegeti sa faceti acest lucru.

Pentru a oferi asistenta si asistenta clientilor.

Pentru a furniza informatii sau analize valoroase pentru a putea imbunatati serviciile.

Pentru a monitoriza utilizarea serviciilor.

Pentru a detecta, a preveni si a aborda problemele tehnice.

 

Transferul datelor

 

Informatiile dvs., inclusiv datele personale, pot fi transferate catre – si intretinute pe – computerele situate in afara statul, provincia, tara sau alta jurisdictie guvernamentala in care legile privind protectia datelor pot fi diferite de cele din jurisdictia dvs.

Daca va aflati in afara Romaniei si alegeti sa ne furnizati informatii, va rugam sa retineti ca transferam datele, inclusiv datele personale, in Romania si le procesam acolo.

 

Acordul dvs. cu privire la aceasta politica de confidentialitate, urmat de transmiterea acestor informatii, reprezinta acordul dvs. cu privire la respectivul transfer.

Compania noastra va lua toate masurile necesare in mod rezonabil pentru a va asigura ca datele dvs. sunt tratate in siguranta si in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si ca nu va avea loc transferul datelor dvs. personale catre o organizatie sau catre o alta tara decat daca exista controale adecvate.

 

Dezvaluirea cerintelor legale privind datele personale

 

Compania noastra poate sa dezvaluie datele dvs. personale in convingerea ca aceasta actiune este necesara pentru:

A se conforma unei obligatii legale

Pentru a proteja si a apara drepturile sau proprietatea companiei noastre

Pentru a preveni sau a investiga posibilele nereguli in legatura cu serviciile noastre

Pentru a proteja siguranta personala a utilizatorilor serviciilor noastre sau a publicului

Pentru a va proteja impotriva raspunderii juridice

 

Securitatea datelor

 

Securitatea datelor dvs. este importanta pentru noi, dar nu uitati ca nici o metoda de transmitere prin Internet sau o metoda de stocare electronica nu este 100% sigur. in timp ce ne straduim sa folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a va proteja datele personale, nu putem garanta securitatea sa absoluta.

Compania noastra se angajeaza sa protejeze datele tale personale impotriva pierderii, utilizarii incorecte, divulgarii, modificarii, accesului neautorizat si a distrugerii si ia toate masurile de precautie rezonabile pentru a proteja securitatea si confidentialitatea lor, inclusiv prin utilizarea unor masuri organizatorice si tehnice specifice. Masurile tehnice pot include utilizarea de criptare, parole pentru acces, utilizare de certificate SSL de securitate pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

Furnizori de servicii

 

Putem angaja companii si persoane terte pentru a facilita serviciile noastre („Furnizori de servicii”), pentru a furniza serviciile noastre in numele nostru, pentru a efectua servicii legate de serviciile noastre sau pentru a ne ajuta in analizarea modului in care sunt utilizate serviciile noastre.

 

Aceste terte parti au acces la datele dvs. personale numai pentru a indeplini aceste sarcini in numele nostru si sunt obligate sa nu le dezvaluie sau sa le utilizeze in niciun alt scop.

 

Legaturi catre alte site-uri

 

Serviciul nostru poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate de noi.

Daca dati clic pe un link de la o terta parte, veti fi directionat (a) catre site-ul tertei parti.

Va sfatuim cu tarie sa examinati Politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati.

 

Nu avem control si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor tertilor.

 

Confidentialitatea copiilor

 

Serviciile noastre nu se adreseaza persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani („Copii”).

 

Nu colectam cu buna stiinta informatii de identificare personala de la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani.

 

Daca sunteti parinte sau tutore si sunteti constienti de faptul ca copiii dvs. ne-au furnizat date personale, va rugam sa ne contactati.

 

Daca stim ca am colectat date personale de la copii fara verificarea acordului parintilor, luam masuri pentru a elimina aceste informatii de la serverele noastre.

 

Drepturile dvs ca utilizator al site-ului nostru

 

Regulamentul recunoaste persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat sa se asigure de respectarea lor):

Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.

 

Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.

 

Dreptul la stergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal te privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

 

Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restrictionarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. in unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheata” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.

 

Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator..

Dreptul la opozitie – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct.

 

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

 

Solutionarea cererilor primite de la dumneavoastra

 

Perioada de timp: vom incerca sa raspundem la solicitarea dvs in termen de 15 de zile si putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale.

 

Fara identificare: in unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dvs. personale datorita identificatorilor pe care ii furnizati in solicitarea dvs.

in astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa va conformam solicitarii dvs. de a va executa drepturile legale descrise in aceasta sectiune, cu exceptia cazului in care furnizati informatii suplimentare care sa va permita identificarea.

 

Va vom informa si va vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

 

Modificari la aceasta politica de confidentialitate

 

Ne rezervam dreptul de a face actualizari oricand in Politica de confidentialitate.

Va vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidentialitate pe aceasta pagina respectiv prin actualizarea „datei efective” in partea de sus a acestei Politici de confidentialitate.

 

Va recomandam sa revizuiti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a fi la curent cu orice modificare.

 

Modificarile la aceasta politica de confidentialitate sunt afisate pe aceasta pagina.

 

Contactati-ne

 

Daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati:

Prin e-mail: office@ceprohart.ro

La numarul de telefon: +40 239 619 741

Prin scrisoare la adresa postala: Jud Braila, Oras Braila, Bdul. Alexandru Ioan Cuza 3c, cod postal 810019.

 

In cazul in care nu sunteti multumit de raspunsurile noastre, puteti face o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.